• Ново
N/A Guitong Прозрачна Завеса Шифоновое Прозорец Вертикални Пердета От Воал С Топлоизолация Purdah Машинно Пране Издръжлив на Различни Цветни Плодове Детска Спалня Декор ?
zoom_in

N/A Guitong Прозрачна Завеса Шифоновое Прозорец Вертикални Пердета От Воал С Топлоизолация Purdah Машинно Пране Издръжлив на Различни Цветни Плодове Детска Спалня Декор За Хола 2 панела

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

【Филтриране и защита】 Полупрозрачна завеса има сянка от 40% до 50%, въпреки че не може напълно да се защити от слънчева светлина, но може да се филтрира ослепителна слънчева светлинаЗадайте слагали прът. 55,1x78 инча и 55,1x83,9 инча, която се състои от 2 панели.Това също може да бъде декорация, идеална за всекидневна, стая за момичета или някоя стая в дома си.【Материал и размера на】 Прозрачна завеса е изработена от шифоновой тъкан, мека и удобна, с драпировкой.Да се проветри прозрачна завеса от вътрешната или външната страна на помещенията, осигуряване на естетиката и избягва излагането на преки слънчеви лъчи.Когато отворите очи сутрин, може да се почувствате като нежна слънчева светлина пада на лицето ви. 【Начало декор】Завеса се използва за затваряне на врати и прозорци, затваряне на очите на други хора отвън. 【Опазване на околната среда】 Прозрачна завеса, изработен от екологично чист материал, материята е лека и мека, вкус и не съдържа летливи химикали.Здрав и не выцветающий, което осигурява по-удобен грижи. 【Лесна грижа】 Ръчно пране и машинно пране, полиестерна тъкан, лесно изсъхва, окачени си отвън, след няколко часа се получава суха и по-лека завеса.

Клиентите също го харесват..