• Ново
Piutouyar 12 Бр. Дръжки на вратите на Хамбара, Селски Дръжка за врата, 3.2 Инча, Метална Дръжка на врата, Писалка за Ограда, Дръжка за Шкаф, кутия за Гараж, за улицата, за сифо?
zoom_in

Piutouyar 12 Бр. Дръжки на вратите на Хамбара, Селски Дръжка за врата, 3.2 Инча, Метална Дръжка на врата, Писалка за Ограда, Дръжка за Шкаф, кутия за Гараж, за улицата, за сифони, Черна, Дължина 4 инча

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

Или можете да го върнете в съответствие с препоръките за връщане или замянаЗа нас : Piutouyar се занимава с оборудване и съпътстващи стоки в продължение на много години.Инсталацията е много удобен и бърз, и, за да завършите инсталацията отнема само няколко минути.Най-накрая, сложете дръжката на инсталация дупка и вкрутите винт.Диаметърът на отвора е 4 мм / 0,16 инча, разстояние между дупките е 82 мм / 3,22 инча.Ако не ви харесва нашия продукт или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите всички проблеми.Дължина-101 мм /4,0 инча.) Възможни са някои цветова аберация се дължи на проблеми с осветление.С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ДРЪЖКА - Врата копчето за фехтовка е изработена от висококачествена сплав с по-дебела и здрава.5 mm x 23 mm/4,0 инча х 0,37 инча x 0,91 инча (Д x Ш x В) Разстояние между дупките : 3.Черният цвят е подходящ за използване в най-различни сцени, изглежда красиво и щедро, а също така добавя повече красота в дома си. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Първо измерете разстоянието между монтиране дупки дръжки.Дръжка за многократна УПОТРЕБА са подходящи за врати на обора, порти, гараж, дървени врати, метални вратички, френски врати, външни врати, вътрешни интериорни врати и т.100% удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Автомобилът е 23 мм /0,91 инча. дръжки на вратите на хамбара, селски дръжка за врата, 3. За гарантиране на 100% удовлетворение : В Piutouyar ние се стремим да предостави на клиентите си продукти с по-високо качество и по-качествени услуги.В същото време, той е оборудван с винтове 24шт.След това използвайте бормашина с подходящ размер, за да пробиете дупки за закрепване на винтове.

Клиентите също го харесват..