• Ново
Ъглови въртящи се рафтове LZG 360, 4-ТЕ Нива Шкаф За съхранение на хавлиените Кърпи, Ъглови шкафове с Врати и рафтове за Баня, Плот за Баня, Тоалетна масичка (Цвят: Бял, Ра
zoom_in

Ъглови въртящи се рафтове LZG 360, 4-ТЕ Нива Шкаф За съхранение на хавлиените Кърпи, Ъглови шкафове с Врати и рафтове за Баня, Плот за Баня, Тоалетна масичка (Цвят: Бял, Размер: 3 нива)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

✔ Мултифункционалност : ъглови стелажи за съхранение на вещи може да се побере в банята, кухнята и на обличане масичката ✔ Приложимо място : 1.Предната част е покрита с рафтове красив, чист модел, за да се съхранява на съхранявани продукти в чистота и извън зрително поле по време на събирания.Може да бъде поставен в козметични продукти или стоки от първа необходимост, може лесно да се съхранява, за да направите вашия работен плот чисти и спретнати. На всеки ред има задръстване в случай на падане 3.Предната част е покрита с рафтове красив, чист модел, за да се съхранява на съхранявани продукти в чистота и извън зрително поле по време на събирания. ✔ Лесно вешается на стената : ъглова рафта можете да поставите не само в ъгъл, но и на стената. Рафтове на различна височина за съхранение на различни бутилки, които правят съхранение 2. Фасада под формата на диамант може да се превърне в украса на дома си.Този продукт се предлага с трайни нещастници, които позволяват да закача го на стената или в банята.Може да бъде поставен в козметични продукти или стоки от първа необходимост, може лесно да се съхранява, за да направите вашия работен плот чисти и спретнати.Този продукт се предлага с трайни нещастници, които позволяват да закача го на стената или в банята. ✔ Въртене на 360 ° и защита от прах : Нашата ъглова етажерка може да се върти на 360 °, и е лесен за използване. Отзад има издънка, за да се придаде трайност 5. Мивка -самобръсначка, крем за бръснене, четка за зъби, паста за зъби и др. ✔ Обмислени детайли : 1. Вана - пяна за вана, шампоан, почистващо средство за лице, балсам за коса, крем за депилация и други; 2. Водоустойчив, защищающая от гъбички, уникална сливная дъска на дъното на 4. ✔ Подвижна, лесно моющийся : долен слой стеллажа за съхранение може лесно да се разглобява и се почиства и също се оттича водата, за да се предмети / сапуни са били сухи. ✔ Лесно вешается на стената : ъглова рафта можете да поставите не само в ъгъл, но и на стената.

Клиентите също го харесват..