• Ново
Ъглов Шкаф-Органайзер С Врати, Малка Ъглова Масичка От Ратан, 4-различен Ъгъл Бар Шкаф, Отделно Стоящи, Ъглови холни Маси За Малки помещения, Ъглов Рафт-Поставка За В?
zoom_in

Ъглов Шкаф-Органайзер С Врати, Малка Ъглова Масичка От Ратан, 4-различен Ъгъл Бар Шкаф, Отделно Стоящи, Ъглови холни Маси За Малки помещения, Ъглов Рафт-Поставка За Всекидневна, Кухня, Баня, Спалня, Черен

BGN 39.99

Брой продукти
check Налично

【МАТЕРИАЛ и размера на】 – Тази ъглова поставка изработени от здрав и устойчив на надраскване МДФ, безопасно и екологично чист материал Този шкаф за съхранение има два открити рафта и двухъярусную вътрешната рафта за съхранение на всякакви боклуци, които искате да запазите.Размер на 22,6 "L x 15,8"D x 35"H. 【МАТЕРИАЛ и размера на】 – Тази ъглова поставка изработени от здрав и устойчив на надраскване МДФ, безопасно и екологично чист материал.Тези ъглови шкафове с ръчно изработени ще бъдат идеалното допълнение към вашия дом, благодарение на вместительному шкаф за съхранение и подреждане на вашите боклуци. 【Богат на функции ъглова етажерка】 – Тези шкафове за съхранение от ратан могат да отговарят на вашите различни нужди за съхранение, можете да ги използвате като ъглов шкаф в хола, кухнята, банята, спалнята. 【СУПЕР ЗДРАВ】 – Изработен от висококачествен МДФ и бор, този ротанговый кабинет ще продължи дълги години.Той също идва с каишка от преобръщане, който може да се превърне в чудесен начин за предпазване на малките деца или космати приятели, ако имате у дома. 【Богат на функции ъглова етажерка】 – Тези шкафове за съхранение от ратан могат да отговарят на вашите различни нужди за съхранение, можете да ги използвате като ъглов шкаф в хола, кухнята, банята, спалнята.Биологично вписываясь в съществуващ интериор, този аксесоар допринася за вашия дом перфектна функционалност и безгрижен естетиката. 【СУПЕР ЗДРАВ】 – Изработен от висококачествен МДФ и бор, този ротанговый кабинет ще продължи дълги години. 【ЪГЛОВ ГАРДЕРОБ ОТ РАТАН】–Този тръстика ъглов шкаф ще даде своя дом зашеметяваща гледка в стил бохо, допълнена от красиви инкрустации от плетеного ратан. 【Страхотна гаранция】 – Можете да получите тази витрина в продължение на 3 дни, ние предлагаме най-добрата услуга, ако не сте доволни от неговото качество, просто върни я и върнете всички пари обратно!Не са доволни от външния си вид, просто върни го и напълно върни парите!Не са доволни от своята функция, просто върни го и напълно върни парите!.

Клиентите също го харесват..