• Ново
ПРЕНОСИМ 1 бр. Рафт Тава Кръгла Тава Рафтове За Съхранение на Пластмасови Настолни Рафтове Стойка за Сервиране на Чай Органайзер За дребни Неща Тоалетка Златен Под?
zoom_in

ПРЕНОСИМ 1 бр. Рафт Тава Кръгла Тава Рафтове За Съхранение на Пластмасови Настолни Рафтове Стойка за Сервиране на Чай Органайзер За дребни Неща Тоалетка Златен Поднос Стойка за инструменти за грим Жп Полк на Полк, за

BGN 9.59

Брой продукти
check Налично

Околовръстен тава : двуетажно полк, спестяване на пространство, двуслойни рафтове за съхраняване не заема много място / 9,43 X7,86 X7 Органайзер за грим. -Плоска повърхност и здрава конструкция, отлична изработка производство на 2 нива стелажи за бижута.Козметична витрина Е универсална срок на съхранение, богат на функции като козметична рафтове, организатор за баня, домашни стеллажа за съхранение и рафтове за съхранение на офис бюрото може да се намира в помещения или в килера и т.Осъществяване на списък 1 х двуслойни рафтове за съхранение Характеристики -Размер : Около 24,00 X20,00 X20,00 см.Палетка за грим : -Двуслойни дизайн я прави по-практични за употреба. -Един добър помощник за организиране на вашия работен плот и да се приведе в ред ъглови рафтове.Органайзер за съхранение на очила : двуетажно полк, изящна изработка изработка ще ви гарантира по-дълъг живот и деликатни подробности.Тава за парфюми : - Равна повърхност и здрава конструкция, отличен процес на изработка. -Цвят : Златист Поставка за инструменти за грим -Материал : Желязо органайзер за дребни неща Направени от отлични железопътни материали, нашия титуляр за съхранение ви дава възможност да го използвате като поставка за пръстени.

Клиентите също го харесват..