• Ново
IFOTIME Тиква Джудже Тенис на Плюшено Tomte Украса за Хелоуин Украшение Швеция Ниссе Декоративен Орнамент Орнамент на Едро (D, един размер)
zoom_in

IFOTIME Тиква Джудже Тенис на Плюшено Tomte Украса за Хелоуин Украшение Швеция Ниссе Декоративен Орнамент Орнамент на Едро (D, един размер)

BGN 14.75

Брой продукти
check Налично

Според фолклор, те са известни с Това, че Защитават Своите Семейства и От Всяко НещастиеТова също е Добър Вариант за закупуване на детски подарък. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 40 грама опаковка Размер : 10x10x8 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. 【Дизайн и производство на ръчно изработени】 Ръчно изработени с любов.Това носи Късмет на Семейството, Това е Късмет.Добавете Блясък във Вашия Дом. 【Повод】 Украса за Хелоуин в деня на благодарността, най-добрият избор за подаръци за разкрасяване на дома. 【Особено значение】 : Джудже, Известен Също като Томте Или Ниссе. Това никого На Хелоуин и рождени Дни.Добавете Блясък във Вашия Дом.Де е Къщата Му, Може да се Поставят На Масите, писмени маси, Каминах, Книжни рафтове и т.Перфектни размери, който се вписва във всяко място на Вашия дом.Долната част е леко на седалката Не е Толкова Лесно Пада, което е идеално за демонстрация.Перфектни размери, който се вписва във всяко място на Вашия дом.【Дизайн и производство на ръчно изработени】 Ръчно изработени с любов. 【Повод】 Украса за Хелоуин в деня на благодарността, най-добрият избор за подаръци за разкрасяване на дома.Направете Хелоуин по-празнично и зарадвайте вашите приятели Също.Маса с тыквенным гномом, плюшено Томте, украса за Хелоуин, украшение, Швеция, Ниссе, чиято декоративна украса, материал : памук, цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. [Най-сладък празничен подарък] : хубав малък сувенир, който може красиво да се мотае на камина, рафтове или на маса и т. [За украса] : Тиква - Идеална украса за дома.Долната част е леко на седалката Не е Толкова Лесно Пада, което е идеално за демонстрация., за Да добавите Атмосфера Бижутата на Хелоуин. [За украса] : Тиква - Идеална украса за дома.Когато се правят Брада, Брадата оказва се, Много мека и гладка.

Клиентите също го харесват..