• Ново
Вентилатори DLSixYi с подсветка - Американски Модерен Вътрешен вентилатор на Тавана с дистанционно управление, Индустриален вентилатор на Тавана в черно клетка за хо?
zoom_in

Вентилатори DLSixYi с подсветка - Американски Модерен Вътрешен вентилатор на Тавана с дистанционно управление, Индустриален вентилатор на Тавана в черно клетка за хол, спалня, кухня

BGN 51.49

Брой продукти
check Налично

,☆ съдържание на Пакета : Прибиращ се вентилатор на тавана x1 с дистанционно управление x1 Инструкция за експлоатация x1От съображения за сигурност транспортиране на лампите не са включени в комплекта на доставка, моля, подгответе 4 led лампи предварително. 【Ретро промишлен вентилатор на тавана Light】 Ние творчески съчетани два продукта, тавана лампа и вентилатор на тавана, добавяне на осветително оборудване за потолочному вентилятору country кейдж е в американски стил, която ви позволява да инсталирате само един и да се насладите на двата продукта едновременно. 【Универсална Електрическа крушка】Той използва винтова източник на светлина E26/E27, който лесно да се замени. 【Универсална Електрическа крушка】Той използва винтова източник на светлина E26/E27, който лесно да се замени. 【Висококачествени материали】 Корпуса на лампата клетчатого тип, изработени от качествено ковано желязо, по-здрав и издръжлив.Лесно можете да намерите на изменението на електрическата крушка. 【Забележка】 Моля, инсталирайте вентилатор на тавана при пълно спиране на тока, под ръководството на професионален електротехник.Препоръчително е да използвате светодиодна лампа с мощност 7 Вата. 【Забележка】 Моля, инсталирайте вентилатор на тавана при пълно спиране на тока, под ръководството на професионален електротехник. 【Широк спектър от приложения】 вентилатори в ретро-индустриален стил идеални места за настаняване, подходящи за частни къщи, коридори, спални, и всекидневни и ще бъде чудесно зрелище, независимо от това, където те са инсталирани.Повърхността се почиства с помощта на множество процеси боядисване със спрей, за да се защитава от ръжда и корозия, както на външен вид се превръща в уникален. 【Широк спектър от приложения】 вентилатори в ретро-индустриален стил идеални места за настаняване, подходящи за частни къщи, коридори, спални, и всекидневни и ще бъде чудесно зрелище, независимо от това, където те са инсталирани.Препоръчително е да използвате светодиодна лампа с мощност 7 Вата. м Приложими места : идеален за декорация на вашата кухня, спалня, хол, трапезария, кафене, ресторант, хотел, офис и т.Лесно можете да намерите на изменението на електрическата крушка.Повърхността се почиства с помощта на множество процеси боядисване със спрей, за да се защитава от ръжда и корозия, както на външен вид се превръща в уникален. 【Висококачествени материали】 Корпуса на лампата клетчатого тип, изработени от качествено ковано желязо, по-здрав и издръжлив.

Клиентите също го харесват..