• Ново
terbklf Двуглавые Сенки За очи, Грим Десятицветные Сенки За очи С Блясък Сенки За очи Пайети Течни Сенки за очи 2 мл Нарязани на Сгъвката на Печат
zoom_in

terbklf Двуглавые Сенки За очи, Грим Десятицветные Сенки За очи С Блясък Сенки За очи Пайети Течни Сенки за очи 2 мл Нарязани на Сгъвката на Печат

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Идеален подарък за приятелка, майка си и приятелите ☀ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕✿) ☀ Спецификация : ☀ Гладка текстура, лесно се нанася. ?? Нашите продукти е много красива и с високо качество.Течни сенки за очи са много лесни за използване.Произведено в САЩ или са внесени.Ние вярваме, че те ще ви хареса.Идеален за сватби, партита или ежедневна начин.Нов Универсален Завъртане на куката. Още по-важно, където и да отидеш, може да стане най-привлекателен човек, в никакъв случай. ??Перфектния подарък. ?? Лекота на използване. ➤ Продукти включват : 1 * течни сенки за очи.Започнете от линията на растеж на миглите в средата на очите си и работете от там.Моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим решение.Тези сенки за очи е лесен за носене, те са малки по размер, много са удобни както у дома, така и в пътуване.С помощта на пухкава четка за перушина сенки за очи можете да растушевать и се прилагат едновременно. ➤ Идеална за много случаи, като например на парти по случай рожден ден, сватба, шоу грим, концерти, танцови вечери и партита. ➤ Тези течни сенки за очи са много подходящи за носене самостоятелно или в комбинация с други цветове, ефективно подчертава контура на очите и което ви направи център на внимание във всеки случай.

✿Smooth texture, easy to apply. :
✿This liquid eye shadow is very suitable for wearing alone or mixing with other colors, effectively highlighting the outline of the eyes and making you the focus in any occasion. :
✿More importantly, wherever you go, you can become the most eye-catching person in any occasion. :
✿Suitable for many occasions, such as birthday parties, weddings, makeup shows, live performances, dance nights and dance parties. Perfect gift for girlfriend, mother and friends. :
✿Products include:
1 * liquid eye shadow

Клиентите също го харесват..