• Ново
Мембранен филтър SimPure MCE с мрежа, стерилна, с диаметър 47 мм, с размер на порите 0,45 μm, Мембранен Дисков филтър в индивидуална опаковка, Гидрофильная Филтърна хартия, о?
zoom_in

Мембранен филтър SimPure MCE с мрежа, стерилна, с диаметър 47 мм, с размер на порите 0,45 μm, Мембранен Дисков филтър в индивидуална опаковка, Гидрофильная Филтърна хартия, опаковки 2000

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Мрежести филтри са ясно очерченные линия на окото, разположени на интервали от 3,1 mm. Използвани специални мастила не са токсични и са напълно не съдържат инхибитори на растежа на бактериите.Линиите на мрежата на повърхността на мембраната, премахване на умората на очите по време на броене на колонии, без това да повлияе на растеж на колонии.И позволява лесно да се наблюдава цветова реакция.Стерилни окото мембрана MCE - това е хидрофилни мембрана без опора, естествено.Окото мембрана от смесена етер на целулоза (MCE) е идеален за броене на колонии и тестване на стерилитет.Мембранен филтър Sim Pure със смесен етер на целулоза (MCE) се състои от целулоза ацетат нитрат и целулоза. мембрана MCE биологично инертна, това е една от най-широко използваните мембрани в аналитични и изследователски цели.

Клиентите също го харесват..