• Ново
CATA-МЕДИКА Модерен Минималистичен вентилатор на Тавана с Осветление 80 Watt Led Източник на Светлина Бесступенчатое Потъмняване на Осветление и Вентилатори Скрито Мон?
zoom_in

CATA-МЕДИКА Модерен Минималистичен вентилатор на Тавана с Осветление 80 Watt Led Източник на Светлина Бесступенчатое Потъмняване на Осветление и Вентилатори Скрито Монтиране на Безшумен Вентилатор Лампа Дистанционно

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

н7 инча) [Забележка] на Определен референтен размер на изображенията на продукта.Акрилни лампа, скрити остриета, изработени от ABS-пластмаса осигуряват висока пропускаемость.Модерен led тавана лампа с вентилатор - това е един съвременен творчески лампа с потолочным осветление и елементи на вентилатора; безшумен вентилатор осигурява комфортно осветление и позволява да се наслаждавате на хладен бриз. Това е осветление и вентилатори в сравнение с традиционните тавана лампи, тази лампа съчетава в себе си вентилатор и осветление. 【Отлично обслужване】 Ако имате някакви въпроси или проблеми след получаване на стоката, не се притеснявайте, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа. 【3-цветна подсветка тиха подсветка на вентилатора осигурява комфортно осветление и позволява да се наслаждавате на хладен бриз. 【3-цветно осветление и 3 скорост на вятъра】Съвременните вентилатори с подсветка оборудвани с вградени светодиодни източници на светлина с мощност 80 Вата. 【Материал премиум-клас】 : вентилатор на Тавана с дистанционно управление на Светлините е изработен от висококачествен корпус хардуерна лампа, което ви осигурява красива декорация на помещението.Тип на източника на светлина Цвят на светлината : бяла светлина (6000 К), неутрална светлина (4000 К), топла светлина (3000 К) Мощност : led лампа 80 W Начин на настройка : Дистанционно управлениевольтаж : 110 ~ 240v Работно пространство : 10-15㎡ Скорост на вятъра : 3 предаване на Сцената : "Outrigger" вентилатор на тавана с осветление за спалня, хол, трапезария, кухня, двуетажно легло, стая с нисък таван в таванско помещение.Трицветна дистанционно управление с плавно затъмняване (бяла светлина, неутрална светлина, топла светлина). 【Обхват】 вентилатори за вътрешно осветление, като спални, дневни, трапезарии, офиси, детски стаи, тераси, малки спални, коридори, малки дневни и т., могат по-добре да украсяват помещението, да се насладят на хладен вятър и ярка светлина и да предложат на вашето жилище на лукс и комфорт.

Клиентите също го харесват..