• Ново
Homoyoyo 1 бр. Контейнер за сапун ястия с Мек покрив с Капака, Държач за Чинии, Контейнер От Неръждаема Стомана, Рафтове За Съхранение на Сапун, Бар Контейнер За Сапун, Дъ?
zoom_in

Homoyoyo 1 бр. Контейнер за сапун ястия с Мек покрив с Капака, Държач за Чинии, Контейнер От Неръждаема Стомана, Рафтове За Съхранение на Сапун, Бар Контейнер За Сапун, Държач за Сапун, Сливное Устройство, Калъф За

BGN 3.94

Брой продукти
check Налично

ПЛАСТМАСОВА САПУНЕРКА - Направена от материал, който гарантира издръжливост и сигурностФОРМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ на САПУН - духът на майстор, гладка, без чеп.Срок за САПУН - тя на стената или в банята, хола или спалнята.ПЛАСТМАСОВА САПУНЕРКА - Направена от материал, който гарантира издръжливост и сигурност. -Използване на нашата сапун ястие може да си контра правят да изглежда по-чист държач за сапун.ФОРМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ на САПУН - духът на майстор, гладка, без чеп.СЛИВНОЕ УСТРОЙСТВО за САПУН в банята - Контейнер за сапун с клапа на капака на долу, не се страхува от влага, лесно се зарежда.Информация за стоки, Кутия за съхранение на сапун Тя е много лека и здрава. - и препарат за съдове за сапун за здраве и опазване на околната среда -Може да си сапун за суха и да се удължи време на използването на сапун ястия за сапун.СЛИВНОЕ УСТРОЙСТВО за САПУН в банята - Контейнер за сапун с клапа на капака на долу, не се страхува от влага, лесно се зарежда.сливная препарат за съдове с подходящ размер е подходящ за много видове парчета сапун. -Можете да сложите парче сапун сапун ястие, за външна или вътрешна употреба. -Произведен от материал, предназначени за трайност и сигурност стеллажа за съхранение на сапун.Срок за САПУН - тя на стената или в банята, хола или спалнята.

Клиентите също го харесват..