• Ново
НАЧАЛО С.Л. Кола за телефон и лаптоп, регулиращи се на 360 градуса, Тенис на екран, Магнитна Таблото, магнит, Прибиращ (2 в 1), Залепваща поставка за всички мобилни телефо
zoom_in

НАЧАЛО С.Л. Кола за телефон и лаптоп, регулиращи се на 360 градуса, Тенис на екран, Магнитна Таблото, магнит, Прибиращ (2 в 1), Залепваща поставка за всички мобилни телефони (черен)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

? Със своята МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ, благодарение на допълнителна стойка на един и същ титуляр лесно да използвате на вашия лаптоп или компютър, а след това на таблото на колата и всички други модели телефони, с помощта на пръстена adhasif на гърба на телефона (2 халки в комплекта).Ние ще ви възстановим парите или замени стоката по някаква причина. ?Силни магнити : Магнити са силни за телефон Magsafe, корона с пълни магнити със затворен магнитно поле, увеличивающим мощност на изсмукване на 50%, в сравнение с други магнитни авто притежатели, затова не се отразява на вашите разговори. ние осигуряваме денонощен * 7-дневна обслужване на клиенти, по-добре да се реши някакъв проблем. а също и като влакче навсякъде.вие получавате 2 подложки, за да можете да използвате притежателя на 2 места : на таблото на автомобила, на лаптоп или масата .? За ПЪЛНО залепване : МОЛЯ, почистете добре равна повърхност, силно стиснете чрез определяне на адгезивную основа на лаптоп или таблото на колата, моля, изчакайте няколко минути, преди да използвате. или като поставка за телефон (2 в 1). ? Съвместимост : всички телефони, samsung, i Phons 12 13 14/12 серия 13 Mini /12 13 Pro 14 Pro и Pro max, както и телефони с предпазни чехлами.

Клиентите също го харесват..