• Ново
Закопчалка за телефон HTU за кола [2023 Обновеният военен супер Засмукване] Универсална кола за телефон, за определяне на арматурното табло на автомобила, отдушник на ?
zoom_in

Закопчалка за телефон HTU за кола [2023 Обновеният военен супер Засмукване] Универсална кола за телефон, за определяне на арматурното табло на автомобила, отдушник на предното стъкло, Автомобилно закопчалка за iPhone

BGN 16.50

Брой продукти
check Налично

?► ВНИМАНИЕ : ① Ако вашата арматурното табло кожена, текстурирани или извити, че не е подходяща за всички нещастници???【Търсите подарък?】 Рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Великден, Хелоуин, Коледа и т.Всеки проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа от вашето желание, просто оставете съобщението си в служба за поддръжка на HTU.Това е добър практичен подарък за майка, любовници, братя и сестри, колеги и служители.Моля, използвайте вместо това, определяне на предното стъкло или отдушник. - всичко това е един добър избор на подаръци. ② Преди да инсталирате нещастници задължително почистете таблото, за да се уверите, че тя чисто и спретнато. ③ Ако времето е твърде горещо или температурата на превозното средство надвишава 100℉ : адхезия нещастници ще намалее, моля, използвайте вместо него скоба за освобождаване на въздух. ④ Изплакване - добър помощник водачи Произведение, Lyft. ?【Следпродажбено обслужване, без проблеми】(❤️❤️ Гаранция 60 месеца (5 години) с Доживотна поддръжка ) Избора на кола за телефон HTU, вие ще ползвате услугата безусловно връщане и размяна в рамките на 30 дни, гаранция 60 месеца.

Клиентите също го харесват..