• Ново
8 Бр. Аквариумни растения, на Живо, 4 Размера на Изкуствени Плаващи пяна дъски от листа на Лотос, Украшения във формата на Парчета от Водни Лилии, е Идеално за Двор, Ез?
zoom_in

8 Бр. Аквариумни растения, на Живо, 4 Размера на Изкуствени Плаващи пяна дъски от листа на Лотос, Украшения във формата на Парчета от Водни Лилии, е Идеално за Двор, Езерце с рибки Кои, Басейн, Аквариум, Дом Градина,

BGN 4.81

Брой продукти
check Налично

Да Не се допуска попадане на слънчева светлина и защита на риба от птици, които са привлечени от вода, лесен за плуване в неяТова е страхотна идея, за да изненада всички свои гости!Това е и най-добрият подарък за един приятел, който ще засили връзката ви.9 инча), 2 бр малки рамки за снимки (10 см /3.Освен това, те са идеални за дома и специални поводи като сватба или парти. изработена от пяна с добро качество, притежава отлична цветостойкостью, много лек, реалистичен, безопасен, нетоксичен, екологичен, изкуствени листа воден лотос реалисти, всеки лист от лотос има перфектна реалистична текстура.9 инча), 2 бр малки рамки за снимки (10 см /3.Създаване на оживена сцена за вашия водния обект.Нашият плаващи изкуствени цветя, лотос има реалистични детайли, които ще подобрят външния вид на вашата градина или аквариум.Тези изкуствени листа на лотос се използват не само за декоративни аквариуми, но и като добър театрален реквизит за танцово или драматично представяне. Размер : 2 бр супер големи листа от лотос (20 см /7,9 инча), 2 бр големи рамки за снимки (18 см / 6,7 инча),. 8 бр изкуствени плаващи растения с листа от лотос 4 размера. отличен за декорация на вашето езерце с рибки аквариум или ноткой зеленина.

Клиентите също го харесват..