• Ново
Тава за събиране на отпадъци за Морско Свинче Tfwadmx с Мрежа от Голямо Чекмедже За Отпадъци за Зайци Приучение Към Гърне За Малки Животни, Ъглов Тава за Заек Тоалетна ?
zoom_in

Тава за събиране на отпадъци за Морско Свинче Tfwadmx с Мрежа от Голямо Чекмедже За Отпадъци за Зайци Приучение Към Гърне За Малки Животни, Ъглов Тава за Заек Тоалетна с Лъжичка за Морски Свинчета, Чинчили, Пор Таралеж

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

· 1 х Подходяща лопата (в синьо) · 1 х тава за дресура на дребни и средни животни (бяло).Използвайте нашия продукт, за да осигури на вашия домашен любимец чиста, комфортна обстановка и на самите вас удобство!.Ако не сте доволни от нашите уреди за домашни любимци, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или обмена. Сложете тавата за боклук на определено място, където вашият домашен любимец е свикнал да уринира (обикновено под бутилка с вода или кормушкой за сено).) и е направена от устойчив полипропилен пластмаса.Решетка се простира до ръба на този клон за отпадъци на домашни любимци, което улеснява почистването на зайци, които обичат да пее по ъглите.Топъл съвет : Можете да сложите подложки за изследване на урината или субстрат на дъното на тавата, за да пия урината по време на употреба. · Нескользящее дъното предпазва от преобръщане на тиган и кувыркание на вашия домашен любимец.Мека пластмаса окото по-приятна на допир, отколкото на традиционната решетките, на нея чинчила и поровете могат спокойно да играят или спят. · Палет : 15 "Д-р х 11.Дупки в мрежата на горната мрежа са с размер около 1х1 см, която може ефективно да се предотврати засядане на крака на нашето дете. · Стабилна подвижна конструкция : всички детайли на тавата за отпадъци, включително полюс, може свободно да се свали, те са лесни за почистване. · Подобрена конструкция на решетката : повече място за съхранение на екскременти, дръжте краката на вашето бебе чисти. · Охраняем полипропилен материал : без мирис на пластмаса, висока носеща способност.Имате досадни устойчива миризма на урина и следи от урина и какашек, които е трудно да се махне от клетката на вашия домашен любимец?. Обелват се и повторете стъпките по-горе няколко пъти. · Острието : 10 "Ld е Подходящ за малки животни среден размер, като зайци, морски свинчета, порове, котки, малки кучета, короткохвостые чинчила и т. ?【ПРИЯТЕЛСКИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ ДИЗАЙН И МАТЕРИАЛ】Ниска конструкция за вход позволява на малки домашни лесно да влезете в голяма ванночку за морски свинчета. Достатъчно голям, за да побере зайци с тегло 3-8 кг, а за по-малки животни, като за възрастни морски свинчета, чинчили и порове, може да се използва 2 заедно.

Клиентите също го харесват..