• Ново
Набор от восъчни Ролки за епилация, Определени за Депилация в домашни условия с роликовым кола маска за жени и мъже, 1 Преносим Восъчен топло (Нагревател), Касета с 2 ?
zoom_in

Набор от восъчни Ролки за епилация, Определени за Депилация в домашни условия с роликовым кола маска за жени и мъже, 1 Преносим Восъчен топло (Нагревател), Касета с 2 ролки, восък, Хартия за депилация 100шт (розова)

BGN 15.83

Брой продукти
check Налично

★ Лесен за използване комплект ролки за восъчни епилация : Опростете сесии восъчни епилация на тялото, подходящи за лица и семейства ★ Естествен восък за усукване : в сърцевината на меден молив е направена от естествени меки съставки и меден масло без да дразни миризмата. ★ Искрено обслужване на клиенти : Ако не ви харесва си восъчна топло за обезкосмяване, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. * Разточете на восъчни грелке. 1 * Нагревател за кола маска на ролки 2 * Касети за восък в роли 1 * Восъчна ивица (100шт) 1 * захранващ Кабел (штепсельная щепсел САЩ) 1 * Ръководство за потребителя 1 * Кутия. ★ Преносим комплект ролкова восък : малък и лек, лесен за носене, не е необходимо да използвате четка или шпатула, можете да нанесете восък върху кожата. 2* Разточете на восъчни патрони. (Забележка : Преди да изтриете косата ви е необходимо да се направи кожен тест). Размер : (Д *Ш*В)18*7*4.Горещ восък-това е физическото отстраняване, прави епилация по-внимателно, без болка.Най-добре е да премахвате космите на големи зони : краката, ръцете, гърба, гърдите, бикини и т.Вид на продукта : Нагревател за кола маска.

Клиентите също го харесват..