• Ново
Шкаф-Органайзер за Подправки Foraineam, 3 Нива, Разтегателен Титуляр За Съхранение на Подправки, срок на съхранение в Склада, Комплект от 2 Черни Модерни Кухненски Плото?
zoom_in

Шкаф-Органайзер за Подправки Foraineam, 3 Нива, Разтегателен Титуляр За Съхранение на Подправки, срок на съхранение в Склада, Комплект от 2 Черни Модерни Кухненски Плотове, 3-Степенна Рафт-Поставка

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Размери : (от 10,2 "до 20" Вт); Преминете или ги разделете на различни места; Създаване на повече места в загроможденных кухненски шкафове, килери, в магазините, бюфети или столешницах Изработен от висококачествена стомана с прахово покритие статичното електричество. Идеален за съхранение на подправки, консерви за супи или зеленчуци, сосове и много други. Идеален за съхранение на подправки, консерви за супи или зеленчуци, сосове и много други. Изработен от висококачествена стомана с прахово покритие статичното електричество.Размери : (от 10,2 "до 20" Вт); Преминете или ги разделете на различни места; Създаване на повече места в загроможденных кухненски шкафове, килери, в магазините, бюфети или столешницах.Съхранявайте вашия кухненски шкаф или килер внимателни в ред, с помощта на тези функционални организаторите за подправки.Съхранявайте вашия кухненски шкаф или килер внимателни в ред, с помощта на тези функционални организаторите за подправки.Използвайте извън кухня за организиране на козметика, парфюми, продукти за грижа за кожата, статуи и канцеларски материали.Използвайте извън кухня за организиране на козметика, парфюми, продукти за грижа за кожата, статуи и канцеларски материали.

Клиентите също го харесват..