• Ново
DOITOOL 20 бр., Ежедневно Еднократна употреба Пискюл за грим с Двойно овални фитил, Двустранен, за Двустранния грим, Инструмент за Красота, Женски Четка Апликатор за Мом?
zoom_in

DOITOOL 20 бр., Ежедневно Еднократна употреба Пискюл за грим с Двойно овални фитил, Двустранен, за Двустранния грим, Инструмент за Красота, Женски Четка Апликатор за Момичета, двустранно гъба За грим, Женски сенки за

BGN 2.59

Брой продукти
check Налично

Пискюл за грим : Предимства : Пръчка за сенки за очи не травмирует кожата, очите, улеснява грим и не капки захарМатериалът е мек, без драскотини, равномерно фишове. - Материал : Пластмасови двустранни апликатори за сенки за очи. - Тези апликатори сенки за очи са изработени от материал, който се използва четка за сенки за очи на новодошлите. - Отлични апликатори за грим на очите и colorization лице.Той е достатъчно плътен, за да е добре нанесете сенките на двустранна аппликаторами за сенки.Комплект четки за сенки за очи ще ви направи още по-очарователна!пискюл за грим Ще направи очите си по-чаровни!Двуглавые четка за очи двустранен четка позволяват нанесете сенки в различни цветове, но не се смесват.Полистирен апликатори за сенки за очи : Двустранен четка за прецизно нанасяне ще ви помогнат да създадете различни изображения за очите - от естествени до зрелищни.Пискюл за грим : Предимства : Пръчка за сенки за очи не травмирует кожата, очите, улеснява грим и не капки захар.Комплект четки за сенки за очи : Върховете на четки, изработени от висококачествен материал, много приятен на допир. - Двустранни глави на четки за прецизно нанасяне ще ви помогнат да създадете различни изображения за очите - от естествени до зрелищни сенки за грим.Неговата дръжка улеснява използването и осигурява точното разположение.Списък на пакетите 20 x четка за сенки за очи Характеристиките Им повърхност е гладка, те не вредят на ръката си или на кожата гъба-апликатор за сенки. - Подходящи-stick представлява дръжката на мини размер и адгезионную гъба за сенки за очи.Апликатор на сенки за очи двустранен : Порести пръчка се различава леко изземване, малък размер и адгезией.

Клиентите също го харесват..