• Ново
Птица, Държач за плодове и Зеленчуци, Шиш за Зеленчуци от Неръждаема Стомана, Висящи Инструмент за Хранене на Папагали, Вълнообразни попугайчиков, Попугайчиков, Не?
zoom_in

Птица, Държач за плодове и Зеленчуци, Шиш за Зеленчуци от Неръждаема Стомана, Висящи Инструмент за Хранене на Папагали, Вълнообразни попугайчиков, Попугайчиков, Неразлучников, Чинки, което се канарче, Хамстер, Плъхове,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

★ ★ ★ За употреба за плодове и зеленчуци с животни ★ ★ ★ Спецификация : Два размера на избор : 4,7 см / 12 см или 7,9 инча / 20 виж Материал : неръждаема стомана -Лесен за захващане и употреба-Можете да ги използвате, за да насаживания храна за птици или производство на други фуражни играчки за вашите папагали★ Употреба за плодове и зеленчуци от неръждаема стомана. Лесно вкручивается и выкручивается.В комплект едно быстрозажимное тела от неръждаема стомана с ширина 3,5 мм.Подходяща за птичи клетки и клетки за малки животни.Опаковка : 1 х плодови шпажка. ★ Можете да ги използвате, за да насаживать храна за птици или правят други фуражни играчки за вашите папагали.Притежател на продукти от неръждаема стомана улеснява приготвяне на пресни плодове, зеленчуци и хляб, по-атрактивен начин. ★ Подходяща за хълмисти попугайчиков и други птици, хамстери, чинчили и други малки животни. ★ Чудесно за подаване на плодове и зеленчуци към хранителни лакомствам за птици и малки животни. ★ Два размера на избор : 4,7 см / 12 см или 7,9 инча / 20 виж Това опростява приготвяне на пресни плодове, зеленчуци и хляб, по-атрактивен начин.Подходящ за вълнисто попугайчика и други птици, както и хамстер, чинчили и други малки животни Опаковка : 1 х стойка за монтиране на птичия плод.

--Two size for choice:
4.7inch/12cm or 7.9inch/20cm.
--Material:
Stainless Steel
--Easy Fixing and use :
--You can use them to skewer food for birds or make other foraging toys for your parrots. :
The stainless food holder makes easy to provide fresh fruit, veggies, and breads in a more engaging way. :
Suitable for budgie, parakeet and other bird,or hamster,chinchilla and other small animal :

Клиентите също го харесват..