• Ново
24 Бр Многократна употреба Подарък пакети в Деня на Св. Патрик, Обемни Подарък пакети на Св. Патрик, с дръжки, Чанти-тоут на Деня на Св. Патрик, Чанти за пазаруване, Нет?
zoom_in

24 Бр Многократна употреба Подарък пакети в Деня на Св. Патрик, Обемни Подарък пакети на Св. Патрик, с дръжки, Чанти-тоут на Деня на Св. Патрик, Чанти за пазаруване, Нетъкан ирландски чанти за празнични аксесоари за

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Патрик са изработени от висококачествени нетъкан текстил с филмовата повърхност, водоустойчив, лек и трайни; преносими, стабилни дръжки са достатъчно здрави, за да държат подаръци и да се намали риска от руптура, те са идеална алтернатива на еднократна пластмасово опаковкитеВ комплекта са включени : 24 опаковки чанти-тоут за Деня на Свети Патрик с уникален дизайн в празнична тематика, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в опаковка и са идеално съчетани с атмосферата на зимата и на Деня на Св.Висококачествен материал : Тези за многократна употреба подаръчни пакети с Деня на Св.as Подаръци на Ирландски ден за приятелите и семейството си, за да добавите коледна атмосфера. Материал : нетъкан текстил. Патрик, се различават иновативен дизайн, който включва елементи на Деня на Свети Патрик в хартиени пари, за да изпълни духа на Св. Патрик, благодарение на ярките цветове, стилни форми и практична изтънченост.Пакетът включва : 24 бр.В комплекта са включени : 24 опаковки чанти-тоут за Деня на Свети Патрик с уникален дизайн в празнична тематика, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в опаковка и са идеално съчетани с атмосферата на зимата и на Деня на Св.Технически характеристики на : .Подходящ размер : Големи чанти Irish Day мъкна размер на около 28 x 20 x 10 cm / 11,02 x 7,87 x 3,94 инча са снабдени с твърди дръжки за удобно носене и могат да се използват много пъти.Характеристики на преносими здрави дръжки достатъчно здрава, за съхранение на подаръци и намаляват риска от порвания, те са идеална алтернатива на еднократна пластмасово опаковките.Подходящ размер : Големи чанти Irish Day мъкна размер на около 28 x 20 x 10 cm / 11,02 x 7,87 x 3,94 инча са снабдени с твърди дръжки за удобно носене и могат да се използват много пъти. Патрик, благодарение на ярките цветове, стилни форми и практична изтънченост. Патрик, се различават иновативен дизайн, който включва елементи на Деня на Свети Патрик в хартиени пари, за да изпълни духа на Св.Висококачествен материал : Тези за многократна употреба подаръчни пакети с Деня на Св.

Клиентите също го харесват..