• Ново
Myard 26 Квадратни Инча Алуминиеви Подпорка с канали за подови настилки, Огради за двор, Съвременен вид (25 бр., матиран черен)
zoom_in

Myard 26 Квадратни Инча Алуминиеви Подпорка с канали за подови настилки, Огради за двор, Съвременен вид (25 бр., матиран черен)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

PЛека и никога не ржавеющая алтернатива кованому жлеза., мат / запотевающая повърхност на долния база. (виж изображението).фасада е изработена от окрашиваемого трайно висока якост найлон + анти-UV + FRP (nbr влакна, пластмаса). ▼ Е съвместим с дървени, композитите, алуминиеви и PVC парапет на палубата.Същото, което дюза за пръскане на вода на игрище за голф. Дължина : 26 инча; Квадратна тръба 3/4 "x 3/4".Опаковка от 25 парчета. 12 дълги винтове за дърво (вертикално) до палубной дъска на пода.НЕ избледняват, не старее и не се отслабва от излагане на слънце.Инсталиране на безвинтовая (без пирони).Също така може да се използва като опорни скоби за краката на масата / пощенски кутии. ▼ АЛУМИНИЕВА РЕЛСАТА : Универсални алуминиеви подпорка придават на палубата на чист, стабилен и модерен вид. ▼ Цвят : матово черно.★★ Уникална грапавата повърхност.Изработен е от ударопрочной, устойчива на uv радиация (anti-UV) ABS-смола.Закалени болтове (клас 12. В зависимост от вида на шкафовете и малка грешка в размер може да се наложи допълнителна обработка / изрязване. В комплекта са включени винтове от неръждаема стомана 304 : 8 къси винтове (са монтирани хоризонтално) за закрепване.▼ Изключителен модел / дизайн само от Myard!. ▼ НАПРАВЕНО В ТАЙВАН : Качествени продукти.

Клиентите също го харесват..