• Ново
Myard 4x4 (реален 3,5x3,5) См Алуминиев Фланец на Капака на основен стълб в комплект с Винтове за Украса на Парапети Вътрешен Двор анкерни болтове за Фехтовка Ръкохватки (Б?
zoom_in

Myard 4x4 (реален 3,5x3,5) См Алуминиев Фланец на Капака на основен стълб в комплект с Винтове за Украса на Парапети Вътрешен Двор анкерни болтове за Фехтовка Ръкохватки (Брой 4, черен)

BGN 44.98

Брой продукти
check Налично

Не се притеснявайте за счупят ръбове и се навеждате. (направете търсене за "PNP 115445" и "PNP111902"). Устойчиви на uv, не е податлив на корозия и е трайна.Също така може да се използва като опорни скоби за краката на масата / пощенски кутии. ★ ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА височина на летвата : 60 см (5 фута), не е за подпомагане на покрива ★. ▼ Идеален за подпори на палубата, на верандата, на balusters / кабелни парапети, ръкохватки, перголи, градински павилион, в кабината. ▼ При грешка размер може да се наложи пилинг / изрязване на дървени подпори. ▼ Удебелени стени и облицовка на дъното за по-голяма здравина на конструкцията на пулта. ▼ Винтове от неръждаема стомана (клас на твърдост брой 12,9 + черно покритие Dacromet) влизат в комплекта : 8 къси винтове (са монтирани хоризонтално) за закрепване. ▼ Е изработен от висококачествен алуминий за леене под налягане # ADC12 + с прахово покритие от материал, подходящ стандарт AAMA-2604 (пет пъти над влияние на външната среда и два пъти над въздействие на влажност в сравнение с AAMA-2603). ▼ Подсилени ъглови ребрата.▼ Идеален за ал стандартна багажник 4 "x 4" (край на суха часова 3,5 "x 3,5" на пазара).

Клиентите също го харесват..