• Ново
Стоманени Предпазни втулки DN Капитан 100 Pack за въжето 1/8 , Кабелни Парапет T316 от Неръждаема Стомана, Комплект Кабелни Парапет / Дървена летва Защитна Втулка за систем?
zoom_in

Стоманени Предпазни втулки DN Капитан 100 Pack за въжето 1/8 , Кабелни Парапет T316 от Неръждаема Стомана, Комплект Кабелни Парапет / Дървена летва Защитна Втулка за система Кабелни парапет с Сверлом, Балюстрада със

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

✅Материал: Комплект кабелни парапет изработен от морската неръждаема стомана T316, която се отличава с висока якост на опън, много е здрав и трайна ✅ Размери : обща дължина : 51/64 инча; вътрешен диаметър на отвора : 5/32 инча; Диаметър свредло : 6,5 мм. Ъглови предпазни втулки - DT03.Той е изработен от неръждаема стомана морския клас T316, обогатена продължителна служба.Тя е устойчива на ръжда и корозия и са предназначени за монтаж на вътрешни и външни парапети на палубата, дори и в крайбрежните райони.Това е оборудване за огради на палубата SS 316 подходящ за кабел с диаметър 1/8 от инча система огради.Той е предназначен за дървен материал/дървени стълбове.И почти не изисква поддръжка. Водач за сверлильного металообработващи машини - DG12. Кабел от стоманена тел и катер - DW01.Стомана DN Mate предлага гаранция за връщане на парите, ако обвивка заржавеют.Забележка : В някои държави могат да действат специални правила, преди монтаж проверете строителни норми от местната администрация.Разстоянието между две рафтове трябва да бъде не повече от 4 метра. Защитни ръкави с размери 50 × 1/8 инча.Често купувани заедно за създаване на икономически системи кабелни огради. 1 × Тренировка на дървото.Моля, изтеглете "Ръководство за потребителя (PDF)" в раздел Ръководства за продукта и документи.Той широко се използва за вътрешни или външни работи. ✅ Стилен чист вид, но най-икономичен. За обкова ъглов стълба пилони се препоръчва използването на ъглова защитна втулка върха DF05.Важна забележка, това е оборудване за кабелни парапет ниво може да се използва само в междинните дървени стелажи, не е подходящ за метални или ъглови стелажи. Втулка за защита на ниво - DE05.Всички комплекти за кабелни огради са изработени от неръждаема стомана T316 морския клас.Не се нуждае от специално обслужване. Гаранция 10 години / през Целия следпродажбено обслужване / Безплатен дизайн.Всеки един продукт на 100% се провежда контрол на качеството.Той може да поддържа опъване на кабела за предотвратяване на вибрации.Тази система кабелни огради не ще загораживать ви преглед, когато се отпуснете на палубата.Ние вярваме, че той съчетава в себе си сила, ниско тегло, външен вид и ефективност на разходите, идеални за жилищни или търговски площи.Топло напомняне : . ✅Защита на багажник и поддържайте напрежението на кабела.Едно гише - Търговски център.За разлика от turnbuckle systerm, тази проста палубная кабелна система (протектори + крепежный винт) намалява разходите на 33%.Той заменя сложен отточна тръба на шарнирна връзка юмрук на 2 крепежни винта, че не само опростява инсталацията, но и я прави евтина.

Клиентите също го харесват..