• Ново
Кабел Tongmo 150 фута Черно T316 от неръждаема стомана, 1/8 Тросовые Кабелни системи Огради за палуби, стълби и огради. Гъвкави и устойчиви на корозия от жично въжето с конс?
zoom_in

Кабел Tongmo 150 фута Черно T316 от неръждаема стомана, 1/8 Тросовые Кабелни системи Огради за палуби, стълби и огради. Гъвкави и устойчиви на корозия от жично въжето с конструкция от 7 х 7 нишки

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Широко приложение - Подходящи за изграждане на различни системи кабелни огради с диаметър 1/8 от инчаЧерно жично въже - Жично въжето минава на специален процес чернения, което помага за създаване на елегантна система парапет тъмен цвят.Кабел и Жично въжето.Кабел и Жично въжето.Елементи включват в себе си - Ролка с диаметър 1/8 от инча, черна тел пиле въже с дължина 150 метра.Гъвкав кабел - Черен кабел от неръждаема стомана, изработен от 7x7 нишки, което дава възможност за гъвкавост, за да изпълнява обрати и завои.За настилки, стълби и огради. Въже от неръждаема стомана T316 - Здрав кабел е изработен от качествена неръждаема стомана T316, а след това почернен, което го прави водоустойчив и устойчив на ръжда.Идеален за вътрешно и външно приложение.

Клиентите също го харесват..