• Ново
Бамбук Окачен лампа ръчна изработка, Работещ на батерии, Окачена лампа от ратан Ръчно изработени, Работещ на батерии, Натурални Полилеи, Тъкани лампа, 1 Лампа, Окаче?
zoom_in

Бамбук Окачен лампа ръчна изработка, Работещ на батерии, Окачена лампа от ратан Ръчно изработени, Работещ на батерии, Натурални Полилеи, Тъкани лампа, 1 Лампа, Окачена лампа за кухня Фермерска къща (Цвят: натурален)

BGN 72.00

Брой продукти
check Налично

Решение от активна от батерия, идеален заобикаля тел и не изисква свързване на захранващия кабел [Естествен материал] : изключителен естествен бамбук, лампион от ратан ръчно изработени, нетоксичная, но здрава боя, устойчива на високи температури, избледняване, безопасна, екологично чиста и полезна за здравето. [Гаранция] : jengush предоставя 1 година безпроблемно гаранция и безплатна доживотна техническа поддръжка. [Лесен монтаж] : инсталацията е лесна, не е необходимо да свържете кабел за инсталация.Когато е осветена от лампа излъчва красива кехлибарена светлина и има формата на купа, че е красив и уникален.Той е много подходящ за използване в различни помещения, като спалня, маса за хранене, хол, бар, зона с растения и т.Ние сме винаги готови да ви помогнат.Ако по някаква причина са недоволни от нашите светильником, моля, не се колебайте да се свържете с нас. окачен лампа е много лесно да се събере и да се мотае.Цветна температура се регулира (2700 К-6000 К), яркостта се регулира (от 10% до 100% ), всичко това може да бъде направено с помощта на дистанционно управление.Препоръчвана площ : 50-100 кв. [Широко приложение] : Тавана лампа съчетава ретро и прост стил е идеален декор за дневни, ресторанти, кухни, столове, перални помещения, коридори, кафенета, мазета, коридори, стълбищни клетки, барове, клубове, библиотеки, офиси, коридори, спални, читальных зали и още много други.

Клиентите също го харесват..