• Ново
2 бр. Силиконови Вакуумни Чаши, Алтернативна Медицина, Акупунктура, Китайски Медицински Баночный Масаж за Лице, Тяло, Стимулиране на Кръвообращението (Синьо) [Розов?
zoom_in

2 бр. Силиконови Вакуумни Чаши, Алтернативна Медицина, Акупунктура, Китайски Медицински Баночный Масаж за Лице, Тяло, Стимулиране на Кръвообращението (Синьо) [Розово]

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

4Описание : Този продукт е произведен от материал, защита на околната среда, който не е страничен ефект на кожата.Антицелулитен - може да се използва както в болницата, така и в семейството, поради изискан външен вид тя може да се използва като подарък.Благодарение на уникалния си дизайн, той лесно пада поради силно засмукване. Може да се използва както в болницата, така и в семейството, поради изискан външен вид тя може да се използва като подарък.Масажът чаша за тялото-заради силен изсмукване лесно отвалить, а буркан е твърда, устойчива и полезна за здравето. Що се отнася до традиционната китайска медицина, тя е много ефективна в лечението на много болести и проблеми със здравето. Този продукт е изработен от материал, защита на околната среда, който не е страничен ефект на кожата. Тегло : около 84 гопциональный цвят : розов, син на Помещение включва : 1 х комплект от 2 бр.Баночный масажор - Този баночный масажор е прост и удобен за работа и почистване.Характеристики : 1.Този баночный апарат е лесен и удобен за работа и почистване.Това е абсолютно чудесен продукт за здраве и перфектен масаж за вас. Тази кутия е лесна и удобна за експлоатация и почистване.

Клиентите също го харесват..