• Ново
WTAIS Терагерцовый Енергиен Камък, Пръчка За Отстраняване на Меридиана, Масажор За Акупунктурните Точки, процедури За Лице И Очи, За Отслабване, Красота, Грижа, Масаж ?
zoom_in

WTAIS Терагерцовый Енергиен Камък, Пръчка За Отстраняване на Меридиана, Масажор За Акупунктурните Точки, процедури За Лице И Очи, За Отслабване, Красота, Грижа, Масаж Инструмент Guasha, 1 бр.

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Затягане на стандартите и не оставяйки и следа от кожа около очите и визуално изглежда по-младаЕксфолианти и Процедури за грижа за тялото. Отпуснете кожата си. Помага в лимфодренаже.Пратката включва : 1 бр.Предимства на скрабирующего масажор : .Ако искате да се насладите на топли или студени процедури, просто потопете масажор в гореща или студена вода за 5 секунди, за да започнете да се наслаждавате. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Акупресура : Използването на терагерцовых камъни може да се ускори обмяната на веществата, извежда токсините, избели кожата и я прави еластична и блестяща от вътре и отвън.Ексфолианти и средства за грижа за тялото Терагерцовый енергиен камък, пръчка за отстраняване на меридиана, масажор за акупунктурните точки, за отслабване на лицето и очите, инструмент за гваш, 1 бр.Грижа за кожата около очите : Красотата на очите - най-важна стъпка към възстановяване на младостта си. Терагерцовый стъргало. Описание : Магически светлината на живота : Светлината на живота, произведени терагерцовым камък, може да достигне до дълбоките слоеве на кожата, подпомага движението на кръвта и метаболизма благодарение на резонансу, се придържа към използването, се противопоставя на появата на фини линии и забавя стареенето.

Клиентите също го харесват..