• Ново
Винил фолио за фарове за мъгла фарове TOMALL с опушен нюанс, Съвместими с Honda 10th Accord 2018-2020, Стикери за предаване на светлина фарове за мъгла фарове, Самозалепващи Външна
zoom_in

Винил фолио за фарове за мъгла фарове TOMALL с опушен нюанс, Съвместими с Honda 10th Accord 2018-2020, Стикери за предаване на светлина фарове за мъгла фарове, Самозалепващи Външна Украса за автомобил (зелена)

BGN 3.59

Брой продукти
check Налично

3 Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 мм 2.По този начин, трябва да се отбележи, че инсталирането трябва да се извърши за един път.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща, а ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. ✔ Лесен монтаж - лека филм идва от самозалепващо се фолио и не изисква рязане.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща, а ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. Материал : винил материал. ✔Винил материал - Изработен от прецизен компютърна винил на филма, която се отличава с висока устойчивост на износване и антивозрастными свойства.Филмът винил, не само придават на автомобила по-добър светлинен ефект, но и ефективно предотвратява появата на драскотини. Специална машина.Винил фолио за фарове за мъгла, фаровете на Помещение включва : 1 двойка от фолио за фарове за мъгла фарове. ✔ Индивидуален дизайн е Съвместим с Honda 10th Accord 2018-2020. Размер : Предварително изсечен.Налични цветове : розов / Червен / Син / Зелен / Оранжев /флуоресцентно зелено / 20% - тъмно-черен / 35% Светло черно.Филмът винил, не само придават на автомобила по-добър светлинен ефект, но и ефективно предотвратява появата на драскотини. Тази автомобилна светлинна филм разработен в съответствие с оригиналната кола.След инсталацията е необходимо да се използва стъргалка, за отстраняване на въздуха и на водата.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Приложение : Съвместима с Honda 10th Accord 2018 2019 2020. ИЛИ Можете да оставите лампата на сухо и непыльным и да го прикачите директно на светило, което.PS : След инсталацията задължително използвайте вентилатор за горещ въздух за нагряване лек филм, инсталирана на светило, което може да направи филма по-лепкава и работят по-добре в светлината. ✔ Добра светопропускаемость - светопленка е добра светопропускаемостью, не само не се отразява върху интензивността на източника на светлина на вашия автомобил, но и за да се гарантира безопасността на шофиране, тя също може да променя цвета на светлината, излъчвана от автомобил, което прави колата по-характерен. Тази автомобилна светлинна филм разработен в съответствие с оригиналната кола.Филмът е направен с глоба изработка, идеално се съчетава с повърхността на автомобилни фарове. Ако забележите някакви проблеми, моля, оставете ни съобщение и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Можете да се пръска вода върху лампата, за да по всяко време по време на инсталацията може да е преместване на светлинна лента в най-добро положение. По време на снимане може да се наблюдава малка разлика в цвета се дължи на други фактори, като например осветление и екология.

Клиентите също го харесват..