• Ново
Набор Ушни Мисок PASBAS С дръжка, Универсални Плочи за соса, Нечупливи Меламиновые Големи Чаши за Рамена, Купа за Закуски, 4 Комплекта Мисок за юфка (бели)
zoom_in

Набор Ушни Мисок PASBAS С дръжка, Универсални Плочи за соса, Нечупливи Меламиновые Големи Чаши за Рамена, Купа за Закуски, 4 Комплекта Мисок за юфка (бели)

BGN 10.66

Брой продукти
check Налично

Вие ще усетите разликатаНашите меламиновые купата Rock surface много по-дебели, по-тежки, издръжливи в сравнение с и са устойчиви на надраскване.Обикновените пластмасови купата на допир евтини и лесни за царапаются. 【Небьющаяся】 Бичен или пукнатини в керамичната купа развалят красотата на азиатската кухня.Идеална като подарък за рождения ден на учениците, любителите на рамена, родители, партньори и т.Можете да сервирайте голяма порция, и тя ще бъде правилната температура до последната част. 【Ресторантско качество】 Здрав, меламиновый, устойчиви на сколам, боядисване, избледняване и ще изглеждат като нови дори след много години употреба. 【ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР】Професионални готвачи препоръчват обем-33 грама. Здравейте!Търсите идеалната чинии за супа, за да подадат своите вкусни творения на семейството си?най-елегантен комплект суповых мисок може да се комбинира с различни стилове на таблица и вътрешен живот, че да отговарят на вашите нужди и вдъхва нов живот на вашата трапезарията.【Практичен дизайн】 Масивна дръжка на купата и от двете страни са удобни за хващане и поддържане на равновесие, дизайн с канали, също може да се използва като чинии за соса, тази здрава и красива купа за супа ще стане чудесно допълнение към всеки сервировке на масата.

Клиентите също го харесват..