• Ново
Капачки за състав клапан с отпечатъците на лапите на домашни любимци - (4 опаковки) Метални капачки за въздушен клапан с пластмасово уплътнение, Устойчиви на корози?
zoom_in

Капачки за състав клапан с отпечатъците на лапите на домашни любимци - (4 опаковки) Метални капачки за въздушен клапан с пластмасово уплътнение, Устойчиви на корозия, херметически затворени, за леки автомобили, камиони,

BGN 5.69

Брой продукти
check Налично

Предотвратите изтичане на въздух от гумите и осигуряване на стабилно налягане в гумите ?【Лесна инсталация】 само трябва ръчно прикрутить летвата на вентила на гумата. ?【Съвместимост дизайн】 Универсална връзка гуми-нашата капачка на единия апликации универсална, подходяща за леки автомобили, ванове, камиони, мотоциклети, велосипеди, електромобили, пикапи, RVS и други превозни средства.?【Материал】- Капачки състав клапан гуми са с метален корпус и пластмасова вложка, устойчиви на корозия и продължително. ?【Sec urity СТЯГАНЕ】-Вграден пълномаслено о пръстен в пластмасова подложка с функция за стягане. ?【Декоративен модел】 Специален модел подчертава вашата индивидуалност и отделя вас в тълпата, това е идеален подарък за приятели, ръководител, членове на семейството и т.

Клиентите също го харесват..