• Ново
Шлейка за кучета с led подсветка, Светоотражающая led шлейка за кучета, Светещ в тъмното за нощни разходки, Акумулаторна за малки до Средни кучета, Не се простира с дръ?
zoom_in

Шлейка за кучета с led подсветка, Светоотражающая led шлейка за кучета, Светещ в тъмното за нощни разходки, Акумулаторна за малки до Средни кучета, Не се простира с дръжка и преден чип, Регулируема предпазна жилетка

BGN 11.38

Брой продукти
check Налично

Шлейка за кучета с клипс отзад чудесно за ежедневни разходки, джогинг, туризъм и тНе се притеснявайте за това, че выскользнете или подавитесь.Напълно регулируема куче на една система за отглеждане на кученцето с 4 лесно регулируеми презрамки около тялото.Използвайте кучешка шлейку с предната скоба, за да кучето не издърпа на разходки, идеален за дресура на кучета или кучета, които са склонни да дръпне.За да вълнест приятел не събори машини, мотори или пътеки.Лек и лесно моющийся. ❤️ Двойна защита - нашата светещ в тъмното шлейка за кучета с сверхяркими със светлоотразителни ивици и световыми ивици за кучета с повишена видимост, които осигуряват двойна защита на вашето куче при безопасна разходка на ден и нощ.Мека куче шлейка с дръжка ще ви помогне незабавно да получи контрол над кучето си. ❤️ Двойна защита - нашата светещ в тъмното шлейка за кучета с сверхяркими със светлоотразителни ивици и световыми ивици за кучета с повишена видимост, които осигуряват двойна защита на вашето куче при безопасна разходка на ден и нощ. ❤️ Удобен жилетка за кучета с подсветка Blinlit изработен от устойчив нейлонового оксфорд и допълнени с меки подложки за защита на кожата на вашето куче, както и дишаща вкара кърпа, предназначена за това, че вашето кученце е прохладно за разходки.Шлейка за кучета с клипс отзад чудесно за ежедневни разходки, джогинг, туризъм и т. ❤️ Удобен жилетка за кучета с подсветка Blinlit изработен от устойчив нейлонового оксфорд и допълнени с меки подложки за защита на кожата на вашето куче, както и дишаща вкара кърпа, предназначена за това, че вашето кученце е прохладно за разходки. ❤️ Съществува риск при поръчка - Забележка : Моля, внимателно измерва с кучето си и прегледайте таблицата с размери, преди да купите.Можете също така да следите своите кученца в тъмното.За да вълнест приятел не събори машини, мотори или пътеки.Ние предлагаме 100% гаранция за удовлетворение, ако имате някакви въпроси по отношение на качеството на нашата нежна колан за кучета, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Можете също така да следите своите кученца в тъмното.Неискусственное повреда, гаранцията на батерия в продължение на една година. ❤ ️ Регулируем размер - Тази идеална led шлейка за кучета лесно се побира и се отстранява благодарение на 2 быстросъемным пряжкам.

Клиентите също го харесват..