• Ново
Титуляр лепило за мигли, Държач за лепило за мигли, Чаши с Лепило пръстен за удължаване на Миглите Обемни Мигли, Притежателят на Лепкав пигмент за Удължаване на Миг?
zoom_in

Титуляр лепило за мигли, Държач за лепило за мигли, Чаши с Лепило пръстен за удължаване на Миглите Обемни Мигли, Притежателят на Лепкав пигмент за Удължаване на Мигли, Акрилна Поддонная чаша за мигли (обикновена U-образна

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

подходящ за начинаещи, така и професионални художници Това е необходим и ефективен инструмент за изграждане на миглите.Изработен е от висококачествен материал, който е траен, гигиеничным и сигурен. подходящ за начинаещи, така и професионални художници.Това е необходимо и ефективно средство за удължаване на миглите. 8 г Осъществяване Списък : 01 # Обичайната U-образна околовръстен чаша 1 * Тава за удължаване на миглите 1 * Околовръстен чаша 1 * С кляпом в устата 02 # Вградена U-образна околовръстен чаша 1 * Тава за удължаване на миглите 2 * Околовръстен чаша 2 * с кляпом в устата. подходящ за начинаещи, така и професионални художници. Изработен е от висококачествен материал, който е траен, гигиеничным и сигурен. Мини размер и лек, лесен за носене и съхраняване.С негова помощ, можете бързо да се разграничат една ресничку, което е удобно за присаждане. Той може бързо да се разграничат една ресницу, което е удобно за присаждане.Увеличава ефективността на ваксинациите, ускорява натрупването на миглите, които се използват от клеевыми вложки за по-добър ефект.Характеристики : 1.Мини размер и тегло, удобен за переноске и съхранение.Това е необходимо и ефективно средство за удължаване на миглите.Мини размер и тегло, удобен за переноске и съхранение.

Item Type:
Eyelash Extension Ring
Material:
Plastic
Color:
White
Optional Type:
01# Ordinary U-shaped Ring Cup, 02# Integrated U-shaped Ring Cup
Package Weight:
Approx. 8g
Package List:
01# Ordinary U-shaped Ring Cup:
1 * Eyelash Extension Ring Pallet:
1 * Ring Cup:
1 * Gagged:
02# Integrated U-shaped Ring Cup:
1 * Eyelash Extension Ring Pallet:
2 * Ring Cup:
2 * Gagged :

Клиентите също го харесват..