• Ново
Лепило за Мигли, Лепило за Удължаване на Мигли, Инструмент за Татуировка на Веждите Еднократна Ваксинация на Мигли за Удължаване на Мигли с Професионални Салони за
zoom_in

Лепило за Мигли, Лепило за Удължаване на Мигли, Инструмент за Татуировка на Веждите Еднократна Ваксинация на Мигли за Удължаване на Мигли с Професионални Салони за изграждане на миглите (200шт)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

За еднократна употреба материал с високо качество, чист, гигиеничный, безопасен и екологично устойчив, 500 бр Тегло на опаковката : 76 грама (100 бр. Малък и удобен за използване, когато можете просто да го носите на пръстите на краката.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид : Пръстени за татуажа мастило Материал : пластмаса Опции : 100 бр. Идеален за правенето на татуировка-студио или домашна употреба. Малък и удобен за използване, когато можете просто да го носите на пальцах4. Бързо, лесно и без елементарно почиства и съхранява. За еднократна употреба материал с високо качество, чист, гигиеничный, безопасен и екологично устойчив. Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен макияжа3.Малък и удобен за използване, когато просто нямаш си на пръстите.Бързо, лесно и без елементарно почистване и съхранение. Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен грим. малък и удобен за използване, когато просто нямаш си на пръстите.Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, гел за премахване или пигменти за перманентен грим.Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, гел за премахване или пигменти за перманентен грим.

Features:
1. Disposable, superior-quality material, clean, sanitary, safe and eco-friendly.:
2. Used for holding tattoo pigment or ink and suitable for either eyelash extension glue, primer, gel remover or permanent make-up pigments.:
3. Small and convenient for you to use when you just wear it on your fingers.:
4. Perfect for tattoo studio exercises or home use.:
5. Quick, easy and no mess to clean up and store.:
Specifications:
Condition:
100% Brand new
Type:
Tattoo Ink Rings
Material:
Plastic
Options:
100pcs, 200pcs, 500pcs
Package Weight:
76g (100pcs), 158g (200pcs), 356g (500pcs)
Size:
M (No divider)
Color:
As Picture Show
Function:
Used for holding tattoo pigment or ink and suitable for either eyelash extension glue, primer, gel remover or permanent make-up pigments.
Package Include:
100pcs/200pcs/500pcs Tattoo Ink Rings:

Клиентите също го харесват..