• Ново
144 Бр Касетъчни Мигли Съраунд Стил направи си САМ Клъстер Удължаване на миглите + Лепене и уплътняване на миглите, Скупчени Лепило за мигли, Траен Лек Удобен лепило ?
zoom_in

144 Бр Касетъчни Мигли Съраунд Стил направи си САМ Клъстер Удължаване на миглите + Лепене и уплътняване на миглите, Скупчени Лепило за мигли, Траен Лек Удобен лепило за мигли на цял ден

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

С микро-апликатор-пръчка за спирала за мигли за прецизно нанасянеВисококачествена кутия от ПЛЕКСИГЛАС много добре защитава вашите клъстери. 【Доживотна гаранция за връщане на парите】 Ако не сте 100% доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви направим всичко възможно.С микро-апликатор-пръчка за спирала за мигли за прецизно нанасяне.Той също така е идеално за лепене и уплътняване на миглите със собствените си ръце, можете да го използвате като обикновена лепило за мигли и се свърже с отделни миглите и външни ивици, нарязани на парчета.Ние сме тук за всички наши клиенти и обещават да ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване. 【Доживотна гаранция за връщане на парите】 Ако не сте 100% доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви направим всичко възможно.На второ място, изберете инструменти с помощта на апликатор за удължаване на миглите и нанесете ги по всеки удобен начин.Той също така е идеално за лепене и уплътняване на миглите със собствените си ръце, можете да го използвате като обикновена лепило за мигли и се свърже с отделни миглите и външни ивици, нарязани на парчета.След изготвянето на пълен комплект нанесете лек слой заключващия механизъм в основата, за да ги закрепете на място. 【Задължително и многократно използване на】 Не отделя дим, не дразни, не комкает, не оставя петна.Ние сме тук за всички наши клиенти и обещават да ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване.【РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ И дължини по ВАШ избор】естествени и обемни С 4 дължини от 10 мм до 16 мм, можете да тренират по няколко пъти, за да изберете различен стил на миглите.На второ място, изберете инструменти с помощта на апликатор за удължаване на миглите и нанесете ги по всеки удобен начин. натиснете бутона "Добави в кошницата" и да започнете своето пътуване за изграждане на миглите сега!. 【РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ И дължини по ВАШ избор】естествени и обемни С 4 дължини от 10 мм до 16 мм, можете да тренират по няколко пъти, за да изберете различен стил на миглите.Висококачествена кутия от ПЛЕКСИГЛАС много добре защитава вашите клъстери. натиснете бутона "Добави в кошницата" и да започнете своето пътуване за изграждане на миглите сега!. 【СУПЕР МЕКИ и от специални ВЛАКНА — тънки еластични ленти за мигли】 Това са най-меки и пухкави дъвка за мигли, някога създаден, с тънък ластик за мигли и премиальными влакна, които ви позволяват да създадете безшевни образи за удължаване на миглите и комфортно носенето им цял ден и цяла нощ! Тончайшая дъвка с дебелина от 0,1 мм позволява много лесно да се постигне естествен или обемното изграждане на мигли, вие дори няма да усетите това!.

Клиентите също го харесват..