• Ново
Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-2 Изолиращ I-Образна форма и STL-6 Съраунд L-Форма / Черно Лепило / Точност на Инструмента От Неръжд?
zoom_in

Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-2 Изолиращ I-Образна форма и STL-6 Съраунд L-Форма / Черно Лепило / Точност на Инструмента От Неръждаема стомана/Професионални аксесоари

BGN 28.30

Брой продукти
check Налично

Най-добрият диапазон на влажност за работа с особено траен лепило - RH 50-70%Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали стилисти за изграждане на миглите. ✅ Най-ДОБРАТА ИЗОЛАЦИЯ В СВЕТА - Специално създадена за тези, които тепърва започват да се натрупват, както и за вече опитни майстори за изграждане на миглите, за да се изолира пълен ресничку и много внимателно постави наращенные мигли.Най-приятен и удобен опит с безупречно отворени веерами ръчно изработени.Най-приятен и удобен опит с безупречно отворени веерами ръчно изработени.Повърхност от неръждаема стомана, е нескользящее матирано покритие, което да осигури по-добро сцепление и изискан външен вид.Лесно се използва и стерилизуется. ✅ Най-ДОБРАТА ИЗОЛАЦИЯ В СВЕТА - Специално създадена за тези, които тепърва започват да се натрупват, както и за вече опитни майстори за изграждане на миглите, за да се изолира пълен ресничку и много внимателно постави наращенные мигли.Този лепило за мигли е проектиран за високо квалифицирани майстори за изграждане на миглите, бързо съхнене помага да се ускори процедурата за удължаване на миглите. ✅ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ПРИДАВАНЕ на ОБЕМ - Професионален пинсети L-образна форма Стейси Lash. ✅ Времето на бързото изсушаване — 0,5-1 секунда. ✅ УДОБЕН И ВИСОКО - Тези професионални пинцети за изграждане на миглите са изработени от антимагнитного материал.Този лепило за мигли е проектиран за високо квалифицирани майстори за изграждане на миглите, бързо съхнене помага да се ускори процедурата за удължаване на миглите. ✅ Сверхпрочный — благодарение на новата подобрена формула на този лепило за удължаване на мигли притежава невероятна устойчивост, благодарение на което удължаване на миглите продължава до 7 седмици.

Клиентите също го харесват..