• Ново
Topxome 4 бр./компл. Универсални Капачки за състав на колелата на автомобила, Капачки за състав на въздушния клапан под формата на Кубчета, Универсални Калъфи за състав
zoom_in

Topxome 4 бр./компл. Универсални Капачки за състав на колелата на автомобила, Капачки за състав на въздушния клапан под формата на Кубчета, Универсални Калъфи за състав за автомобили, джипове, мотори, Камиони (Червен)

BGN 3.39

Брой продукти
check Налично

Лесна инсталация : развийте стария или счупена капачка на вентила гуми, сменете си нова ★ Може да се замени първоначалната неисправную капачката на вентила на гумата, както и да демонстрира красотата на гуми.Забележка : Въпреки, че тези висококачествени алуминиеви капачки за гуми анодированы и устойчиви на корозия, ако не грижи, те могат да приклеиться до штоку вентила на гумата.Преди да инсталирате и между многократни нанесениями нанесете лубрикант, за да се предотврати оплавление.Защитни капачки на автомобилни клапани помагат за предотвратяване на изтичане на информация, увреждане на сърцето на кал и други предмети.Пратката включва : 4 х Автомобилни протези, клапи. ★ Висококачествен стволови вентила на гумата е изработен по поръчка за мода и сигурност.Материал : пластмаса Цвят : син / жълт / розов / бял / червен Размер : 16 * 16 мм ★ Дизайн във формата на кубчета, специални персонализирани капачки за вентили, наистина стръмни и омаен. ★ Лесна инсталация, само привинчивается до штоку вентила на гумата.Материал : пластмаса, метал. ★ Универсално подходяща за всички превозни средства, автомобили, мотоциклети, мотори./0,6 х 0,6 х 0,6 инча (Д * Ш *В).

Клиентите също го харесват..