• Ново
Комплект четки за грим TEXAMO за прах, Контури, руж, Хайлайтера, Сенки за очи, Вежди, Консилера, Перушина, Синтетична Четка за грим премиум-клас с набор от 8 мешочков, Син?
zoom_in

Комплект четки за грим TEXAMO за прах, Контури, руж, Хайлайтера, Сенки за очи, Вежди, Консилера, Перушина, Синтетична Четка за грим премиум-клас с набор от 8 мешочков, Синя

BGN 6.33

Брой продукти
check Налично

Сверхмягкие четината ще ви даде усещането за шелковистости на допир, ще си естествената красота и оставят безупречен гримТолкова красива и разнообразна, тя е идеална за всеки начинаещ, нуждаещите човек в стартовия комплект. ✔ Космата четка за прах ✔ Четка за руж ✔ Ъглова четка за оформяне на ✔ Четка за свиване / перушина ✔ Кръгла четка за сенки за очи ✔ Четка за перушина сенки за очи ✔ Точната четка за молив ✔ Четка за очна линия на очите. се състои от четката за прах, контурни четки за рисуване, четки за хайлайтера, четка за сенки и молив за очи. ? ЧЕТКИ ЗА ГРИМ СЛАДУРСКО & GIRLS : Комплект четки за грим TEXAMO - това определено пълен набор от четки за грим.Наистина сладък комплект четки за грим може да се превърне в подарък, тези сините четки за грим - специален подарък за момичета.Тези основни четки за грим са подходящи за вашата ежедневна грим, особено лесни за използване от начинаещи. ? МЕКИ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ : Вие ще се влюбите в това, какви са тези меки четки. показва младостта и сладост благодарение на цвят macarons, който задължително трябва да бъде в колекцията си от козметични продукти. ? СИНИТЕ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ : Дръжки на четки мат, еластични на пипане и изглежда кадифена гладки.

Клиентите също го харесват..