• Ново
Подвижната полк ACHVAC Тежкотоварни лесно за инсталиране богат на функции на срока за съхраняване на Практически Универсална Стенни стойка за подправки, без перфора?
zoom_in

Подвижната полк ACHVAC Тежкотоварни лесно за инсталиране богат на функции на срока за съхраняване на Практически Универсална Стенни стойка за подправки, без перфорация от Неръждаема стомана (размер: 30 см)

BGN 13.93

Брой продукти
check Налично

▲Сверхпрочный : с голяма товароподемност и товароносимост от 30 кг / 9,8x4,7x2,2 инча Размер B : (приблизително) (ДхШхВ) 30x12x5,8 см / 11,8x4,7x2,2 инча.Тази закачалка е против хлъзгане, мъниста в двата края на окачване, за да се предотврати падането на закачалки.Долният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов.Елате с 2 елемента х базова окачен катарама, 1x лепило, 1bagx перка, и можете да го инсталирате сами.Елате с 2 елемента х базова окачен катарама, 1x лепило, 1bagx перка, и можете да го инсталирате сами. ▲ Гъвкавост : идеален за съхранение на подправки и подправки в кухнята, организатор в банята, украса в хола и малки предмети в спалнята.Освен това, от двете страни има две куки, на които може да се мотае, шалове, шапки, чанти и т. ▲ Гъвкавост : идеален за съхранение на подправки и подправки в кухнята, организатор в банята, украса в хола и малки предмети в спалнята. ▲Сверхпрочный : с голяма товароподемност и товароносимост от 30 кг.Долният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов. ▲ Материал : Изработен е от неръждаема стомана, здрави и издръжливи, не се притеснявайте за влага и ръжда.

Клиентите също го харесват..