• Ново
Винт Occus 10 бр./лот M6 Винтове с шестигранным фланец, Гайка с Шайба, Крепежни Болтове от Неръждаема Стомана, Инструменти за Ремонт на Мебелната машина - (Дължина: 20 мм)
zoom_in

Винт Occus 10 бр./лот M6 Винтове с шестигранным фланец, Гайка с Шайба, Крепежни Болтове от Неръждаема Стомана, Инструменти за Ремонт на Мебелната машина - (Дължина: 20 мм)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Има пет честите дължини, които можете да изберете за използване с общо предназначение и проектиТези винтове с фланцевой шестоъгълник винт M6 ще стане отличен заместител на индустрията и строителния крепежу.Характеристики : Изработен е от неръждаема стомана 304, материал неръждаема стомана 304 осигурява здравина и добра устойчивост на корозия устойчивост в много среди.Тези винтове с фланцевой шестоъгълник винт M6 ще стане отличен заместител на индустрията и строителния крепежу.Благодарение на вградения фланеца на база главата на този тип винтове елиминира нуждата от плоска миене. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни склад за. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача. Представените изображения са действително стока и са дадени само за ваше сведение.Благодарение на вградения фланеца на база главата на този тип винтове елиминира нуждата от плоска миене.Тези винтове с фланцевой шестоъгълник винт M6 ще стане отличен заместител на индустрията и строителния крепежу.Има много възможности дължина по ваш избор, които обикновено може да се използва в домакинството и офис техника, оборудване, мебели, ремонти, изобретения и други проекти. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни. х винта За доставка на 4.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.Има пет честите дължини, които можете да изберете за използване с общо предназначение и проекти. Изработен от неръждаема стомана 304, материал неръждаема стомана 304 осигурява здравина и добра устойчивост на корозия устойчивост в много среди./лот Винтове с шестигранным за хидроизолацията, наставка, M6, гайка с шайба, крепежни болтове от неръждаема стомана, Инструменти за ремонт на машини за мебелната Описание : Тези винтове с фланцевым шестигранником са изработени от неръждаема стомана 304, която е устойчива на ръжда и корозия.

Клиентите също го харесват..