• Ново
StarBlue-HGS Cartoony Коте, Прекрасна Котка, Водоустойчив Комплект Завеси за Душ, Принцеса, Китен, Малка Котка, Подложка за Баня, Калъф за Тоалетната чиния, Комплект Стелки (F)
zoom_in

StarBlue-HGS Cartoony Коте, Прекрасна Котка, Водоустойчив Комплект Завеси за Душ, Принцеса, Китен, Малка Котка, Подложка за Баня, Калъф за Тоалетната чиния, Комплект Стелки (F)

BGN 10.19

Брой продукти
check Налично

Нека животът ще започне с нашите интересни бижута!Качество : висококачествен полиестер, здрав, мек и удобен Процес : Използването на технологията на дигитален печат позволява да се постигнат ярки цветове и изображения (от-за осветление заснемане на действителния дисплей е малко по-различно)Завеса за душа : Високо качество ~ в наличност ~ бърза доставка с натискането на Един пръст можете да освежите банята си стая, по всяко време на годината!. * 180 см Подложка за баня : 75 * 45 см Подложка за пиедестал : 45 * 37,5 см Cover капаци : 44*38 вж.Завеса за душа : Високо качество ~ в наличност ~ бърза доставка с натискането на Един пръст можете да освежите банята си стая, по всяко време на годината!.Лесна грижа : машинно пране при температура 40 °C. В това число : завеса за душ, подложка за баня, килим, възглавница за седалката на тоалетната чиния. It може да се използва в банята, капака на тоалетната чиния и т.Неговият цвят е много красив, той трябва да ви се угоди, поставете го в банята си, той отразява вашата личност, побързайте и вземете вашата резервация!Нека щастливият живот, който ви посреща всеки ден! . It може да се използва в банята/bathroom, капака на тоалетната чиния и т.Да, трябва да е приятно и можете да се закача за това при себе си в банята.Завеса за душа : 180 см. В това число : завеса за душ, подложка за баня, килим, възглавница за седалката на тоалетната чиния.Моля, вземете вашата своята поръчка бързо!Нека щастливият живот, който ви посреща лице в лице всеки ден!Нека животът ще започне с нашите интересни бижута! : Процесът на : Използването на технологията на дигитален печат позволява да се постигнат ярки цветове и изображения (от-за осветление заснемане на действителния дисплей е малко по-различно)!Състояние : 100% чисто нов и високо качество Материал : 100% полиестер, Лесна грижа : машинно пране при 40 °C.

Клиентите също го харесват..