• Ново
Интериор за Св. Валентин CHANACO, Венец за Св. Валентин, Декорации за Свети Валентин за дома, Банер за Свети Валентин от груб конопен плат, Филцови Венец във формата на С?
zoom_in

Интериор за Св. Валентин CHANACO, Венец за Св. Валентин, Декорации за Свети Валентин за дома, Банер за Свети Валентин от груб конопен плат, Филцови Венец във формата на Сърце, Украса за Юбилей, Сватба, рожден Ден

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Валентин, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблемаМатериал на премиум - Венец свети валентин изработени от здрав филц и естествена чул.Материал на премиум - Венец свети валентин изработени от здрав филц и естествена чул.Но банер на чул ЛЮБОВ и лентата са опаковани отделно, така че трябва да нанизани ги с помощта на приложените пластмасови игли - това е много просто, безопасно и забавно.Вие ще получите 2 банер с надпис "свети Валентин" - 1 банер с надпис "Любов" от зебло и 1 филц искрена венец.Материал на премиум - Венец свети валентин изработени от здрав филц и естествена чул.Следпродажбено обслужване - Ние се придържаме към това, което ние продаваме.НЯМА DIY НЕ се изисква - банер с сърце идва на предварително събрани и подготвени за вывешиванию.Идеалната декорация за деня на Св.8 инча, голямо сърце с размери около 4,5 х 4 см, а дължината на въжето е около 8,1 метра, лесно можете да фиксирате тези банери там, където ви харесва, и свободно се регулира междина между всяко сърце. неговата достатъчно, за да се мотае много дни, и така лесно да се сгъва за лесно съхранение.Ако не сте доволни или имате някакви въпроси след получаване на декор за деня на Св.НЯМА DIY НЕ се изисква - банер с сърце идва на предварително събрани и подготвени за вывешиванию. неговата достатъчно, за да се мотае много дни, и така лесно да се сгъва за лесно съхранение.Ако не сте доволни или имате някакви въпроси след получаване на декор за деня на Св.8 инча, голямо сърце с размери около 4,5 х 4 см, а дължината на въжето е около 8,1 метра, лесно можете да фиксирате тези банери там, където ви харесва, и свободно се регулира междина между всяко сърце.Следпродажбено обслужване - Ние се придържаме към това, което ние продаваме.Идеален размер за всеки банер от зебло с размери около 7 х 5 инча, едно малко сърце с размери около 3 х 2.Вашето удовлетворение е нашата мотивация. Валентин, за да украсят вашата полицата рафтове, спални, витрини, класната стая, офис, украса за партита в "Свети Валентин", за да създадете романтична празнична атмосфера!.

Клиентите също го харесват..