• Ново
Комплект за Точков масаж TOMSHOO, Подложка за Точков масаж и възглавница с 2 бр. Масажни топки-Обезболивающая Терапия на Мускулите на Гърба, Врата с Пътна чанта за Мъже ?
zoom_in

Комплект за Точков масаж TOMSHOO, Подложка за Точков масаж и възглавница с 2 бр. Масажни топки-Обезболивающая Терапия на Мускулите на Гърба, Врата с Пътна чанта за Мъже и Жени

BGN 13.86

Брой продукти
check Налично

Трудно е да заспите поради стресЗавивате лесен подложка и вземете го със себе си, където и да отидете, за пълно отпускане и облекчаване на болката.Просто се насладите на прекрасна игра!.Работете на компютъра по цял ден.Ще ви накара да се чувствате по-комфортно, спокойно и пълно с енергия.Ще Получите повече удоволствие от вашите масажен подложка от естествен памук, боядисана органични растителни багрила (100% ).Постелки и възглавници за точков масаж, предназначени за възрастни, които искат незабавна облекчаване на болки в гърба, шията, раменете, главоболие, напрежение и общо намаляване на стреса.Страдат от хронични болки в кръста, врата и раменете. 【Многофункционално използване на】 Масажен мат TOMSHOO включва в себе си не само масажна подложка и възглавница, но и допълнителни 2 масажни топчета. Можете да получите полза от дълбока релаксация на мускулите, което допринася за подобряване на кръвообращението и режима на сън.Правете спорт и активна почивка.Като само 20-30 минути на ден точечному масаж, ще можете да подобрите съня и дълбоко да се отпуснете мускулите.По този начин можете да използвате пълния набор от различни начина при болки в гърба, безсъние, хроничен стрес, умора, напрежение, проблеми с циркулацията на кръвта и много други неща.Това е идеалният начин да позволи на тялото да се излекува за постигане на оптимално здраве и благосъстояние. 【Релаксация и масажи】 Масажен мат TOMSHOO с над 7800 пластмасови топчета равномерно и сигурно разпределя теглото си от точки, и вие предвкушаете усещане за топлина, което ще замени напрежение и дискомфорт облекчение на болката и расслаблением!.Комплект стелки за акупресура TOMSHOO и възглавници за врата преносим и удобен.Страдат от болки в стъпалата, долната част на бедрата и други чувствителни части на тялото.Стимулиране на точки на натиск върху тялото си, можете да се вдигне значително мускулното напрежение, едновременно засилване на кръвообръщението, което подпомага лечението и да се отпуснете.

Клиентите също го харесват..