• Ново
Пътна Чанта за обувки-Органайзер За обувки, Чанти За съхранение на Обувки, Преносими Домакински Плат със шнурком за обувки (Без проблеми с голяма печат на тъканната
zoom_in

Пътна Чанта за обувки-Органайзер За обувки, Чанти За съхранение на Обувки, Преносими Домакински Плат със шнурком за обувки (Без проблеми с голяма печат на тъканната чанта за обувки)

BGN 3.57

Брой продукти
check Налично

Благодарим ви за разбиранетоПреносим чанта за съхранение на обувки за пътуване, голям капацитет, здрав, пыленепроницаемая, грязеустойчивая и удобно переноске. Преносим чанта за съхранение на обувки за пътуване, голям капацитет, здрав, пыленепроницаемая, грязеустойчивая и удобно переноске. Можете да го сложите в един куфар, прозрачни и видими, а дантела лесно да правите снимки и внимателно да се съхраняват.Можете да го сложите в един куфар, прозрачни и видими, а дантела лесно да правите снимки и внимателно да се съхраняват. дишаща чанта за съхранение на обувки на съвсем малък от нетъкан текстил, лека, дишаща, лесно е опъната и здрава.Използването на нетъкан материал, прозрачен прозорец от PVC, подходящ за съхранение на обувки с различни размери.Можете да го сложите в един куфар, прозрачни и видими, а дантела лесно да правите снимки и внимателно да се съхраняват.Използването на нетъкан материал, прозрачен прозорец от PVC, подходящ за съхранение на обувки с различни размери. 26 x 36 см / 10,2 x 14,2 инча Тегло : прибл. 95 г-113 г / 3,4 грама-4 грама на Пратката Списък : Размер 3 x L с чанта за съхранение с принтом или размер 3 x M без чанта за съхранение с принтом Забележка : 1. дишаща чанта за съхранение на обувки на съвсем малък от нетъкан текстил, лека, дишаща, лесно е опъната и здрава. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Реши за себе си проблема за домашно съхранение, ефективно изолирайте мръсотия, можете да поддържа реда в продължение на дълго време. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване. Решете проблема домашно съхранение за вас, ефективно изолирайте кал, може да бъде чист в продължение на дълго време.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Bag
Material:
Drawstring Storage Bag
Material:
Non-woven Fabric + PVC
Color:
Gray
Process:
Single Thread Seam
Application Scenarios:
Home/travel/relocation
Cleaning and Maintenance:
Wipe with wet towel
Application:
and dirt resistant, store various shoes
Type:
L Size with Print, M Size without Print (optional)
L Size:
Approx. 30 x 43 cm / 11.8 x 16.9 in
M Size:
Approx. 26 x 36 cm / 10.2 x 14.2 in
Weight:
Approx. 95g-113g / 3.4oz-4oz
Package List:
3 x L Size with Print Storage Bagor:
3 x M Size without Print Storage Bag:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Клиентите също го харесват..