• Ново
MotorToGo Покрива Състав на Вентила на Колелото Гуми на мотоциклет, 2 елемента Алуминиева Червена Ракета Прахоустойчив Капачката на Вентила на Колелото на Автобус, кой?
zoom_in

MotorToGo Покрива Състав на Вентила на Колелото Гуми на мотоциклет, 2 елемента Алуминиева Червена Ракета Прахоустойчив Капачката на Вентила на Колелото на Автобус, който е Съвместим за Harley Davidson Street Glide

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Цвят на капака : черенВие ще получите два бр пылезащитных капачка за джанта клапани мотоциклети. Капачки за състав на вентила на колелото мотоциклет Motor To Go, 2 елемента алуминий прахоустойчив капачка за джанта клапани Red Rocket, който е съвместим с HARLEY DAVIDSON STREET GLIDE. Цвят на капака : черен.Цвят на корпуса : червен.; Ръководство не е включено, лесна инсталация.Опаковани по двойки.Вие ще получите два бр пылезащитных капачка за джанта клапани мотоциклети.Опаковани по двойки. Цвят на капака : черен. ; Материал : Алуминиев корпус с ЦПУ + пластмасов капак.Материал : Алуминиев корпус с ЦПУ + Пластмасов капак.Motor To Go Капачки за състав на вентила на колелото мотор, 2 елемента Алуминиева Червена ракета, Прахоустойчив Капачка за вентила на колелото, който е Съвместим за HARLEY DAVIDSON STREET GLIDE.Не е включено ръководство, лесна инсталация. Капачки за крила джанти клапани за мотоциклети Motor To Go, 2 елемента алуминий прахоустойчив капачка за джанта клапани Red Rocket, който е съвместим за HARLEY DAVIDSON STREET glideособенности : корпус Цвят : червен. ; Опаковани двойки.Не е включено ръководство, лесна инсталация.

Клиентите също го харесват..