• Ново
N/A Комплект за почистване клонки и лъжичка Разход на Домакинство Мека метла за коса, комплект за подметания, четка за почистване (Цвят: A, размер: както е показано на ?
zoom_in

N/A Комплект за почистване клонки и лъжичка Разход на Домакинство Мека метла за коса, комплект за подметания, четка за почистване (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

BGN 247.57

Брой продукти
check Налично

Спецификация : Материал : пластмаса + неръждаема стомана - Приятели също ще се радва на този прекрасен подарък за преместване и умен инструмент за почистване на дома.- Този набор от стоящи метла с дълга дръжка ви позволява удобно за почистване и премахване на малки замърсяване.- Може да се използва за вътрешни работи, на офиса, лоби, склад, твърда дървесина на кедър или като четки за ръце АВТОБУСА. - Сигурно и защелкните стоячую ръчна метла, стоманен стълб и пластмасов палет заедно за особено компактно съхранение.- Това позволява да се съдържа в къщата си чиста от отпадъци, а в стаята си - в един идеален ред. - Може да се използва за вътрешни работи, на офиса, лоби, склад, твърда дървесина на кедър или като четки за ръце на АВТОБУСА. - Това ви позволява да съдържат къщата си чиста от отпадъци, а в стаята си - в един идеален ред.Метла и една лъжичка за боклук / Лъжичка с метла Разход.- Приятели и се радваме на този прекрасен подарък за преместване и умен инструмент за почистване на дома. - Този набор от стоящи метла с дълга дръжка ви позволява удобно за почистване и премахване на малки замърсяване.Описание : - Този комплект метла с дълга дръжка ви позволява удобно за почистване и премахване на малки замърсяване. - Сигурно и защелкните стоячую ръчна метла, стоманен стълб и пластмасов палет заедно за особено компактно съхранение.

Material:
plastic + stainless steel.
Package included:
1 x broom 1 x dustpan:
Note:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow a slight deviation for the measurement data and make sure you do not mind before ordering.:
Broom and Dustpan/Dustpan with Broom Combo :

Клиентите също го харесват..