• Ново
GSDNV Полк за Баня, Органайзер, Рафтове за съхранение на Душата, Черни, Ъглови Етажерки, Монтиране на Алуминиев Държач за Тоалетна Шампоан Без тренировки (Размер: под Ъ
zoom_in

GSDNV Полк за Баня, Органайзер, Рафтове за съхранение на Душата, Черни, Ъглови Етажерки, Монтиране на Алуминиев Държач за Тоалетна Шампоан Без тренировки (Размер: под Ъгъл-2 нива)

BGN 58.58

Брой продукти
check Налично

н * В кухнята плаващ лихвен рафта можете да използвате за поставяне на бутилки с подправки, а закачалка за кърпи - за закачане на хавлии. * Предназначен за душата.На рафта много дренажни отвори, и водата бързо ще си отиде след душ.Той е подходящ за мокри помещения, като бани (дори в душ кабината) и кухня.Той е подходящ за мокри помещения, като бани (дори в душ кабината) и кухня.На рафта много дренажни отвори, и водата бързо ще си отиде след душ.* В банята поставете free toiletries на шампоан, балсам, душ гел и други подложки за съхранение, а под тях поставете кърпи.Той също е много подходящ за спални, всекидневни, офиси и т. * В банята поставете free toiletries на шампоан, балсам, душ гел и други подложки за съхранение, а под тях поставете кърпи. * В банята поставете free toiletries на шампоан, балсам, душ гел и други подложки за съхранение, а под тях поставете кърпи. * Етажерка е изработена от висококачествена алуминиева сплав, а повърхността му е устойчива на корозия.На рафта много дренажни отвори, и водата бързо ще си отиде след душ.* В кухнята плаващ лихвен рафта можете да използвате за поставяне на бутилки с подправки, а закачалка за кърпи - за закачане на хавлии. * Този компактен група заема съвсем малко място, но осигурява много допълнително място за съхранение. * В кухнята плаващ лихвен рафта можете да използвате за поставяне на бутилки с подправки, а закачалка за кърпи - за закачане на хавлии. * Този компактен група заема съвсем малко място, но осигурява много допълнително място за съхранение. * Етажерка е изработена от висококачествена алуминиева сплав, а повърхността му е устойчива на корозия.

Клиентите също го харесват..